Itt azt kapja, amit lát! A termékekről egyesével készül fotó, így valóban azt kapja, amit a képernyőn lát.

F-50 Bordó
F-50 Bordó
13 790 Ft

F-50 Bordó

Felhasznált anyag:
Felsőrész: bőr
Bélés és fedőtalpbélés: bevonatos bőr, textil
Járótalp: egyéb anyag

A SALUS szupinált gyerekcipő ortopéd orvosok és gyógytornászok ajánlása által lett kifejlesztve, mely számos innovácót, és 30 év klinikai háttérének tapasztalatát hordozza magában.

Bőr, szupinált gyermeklábbeli, amely tartós viseletre alkalmas.
Ajánlott gyermek ortopédiai eltérések megelőzésére: lúdtalp, lábtengely eltérésekből adódó boka-térd-csípő-gerinc betegségek.

Természetes anyaghasználat
A SALUS gyerekcipők csakis természetes, valódi bőrből készülnek. A valódi bőr természetes tulajdonsága lehetővé teszi a nedvesség elvezetését, megelőzve a bőrirritációt, természetes pórusain keresztül biztosítja a megfelelő szellőzést.


Biztonság és komfort
A Salus szupinált gyerekcipő biztonságát a megerősített kéregnek köszönheti, amely megadja a gyerekcipő szükséges stabilitást. A döntött sarok megelőzi a szalagok, nyúlását, a hosszanti lábboltozat süllyedését és segíti a növésben lévő láb egészséges fejlődését. A speciális puhított talpnak köszönhetően a SALUS szupinált gyerekcipő magas lépéskomfortot biztosít a lábaknak. A nagy gondossággal kialakított puha gallér pedig komfortosság teszi a viselést.


Egészséges fejlődés és megelőzés
Figyelmeztető, ha a boka láthatóan befelé dől. A szakszerűen kialakított cipő - úgynevezett  Salus szupináló sarokkal - a lábszár középvonalában tartja a sarkat és a bokát, és megelőzi a belső boka bedőlését.
A szupináció lényege: A legalább 5mm-es különbséggel kialakított gyerekcipő belső döntött sarkának köszönhetően a sarokcsont-boka-lábtengely megfelelően korrigálódik. A döntött sarok megelőzi a szalagok deformációját, a hosszanti lábboltozat süllyedését, és segíti a növésben lévő láb megfelelő tartását. A Salus szupináló cipő sarka belső oldalon magasabb, ék alakú, így alátámasztja a láb sarokrészének belső tartását. A rugalmas talp pedig követi a láb lépéskor kívánatos átgördülését.


Orvosi háttér
A SALUS szupinált gyerekcipő javasolt: gyermek és felnőttkori ortopédiai eltérések megelőzésére, valamint minden bedőlő bokát eredményező veleszületett vagy szerzett állapotokban és betegségekben.

 

Raktáron
Limitált kiadás!
13 790 Ft
Adatok
Cikkszám:
F-50_lany_bordo
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!