Here, what you see is what you get! The products are photographed one by one.
Flo-911 Fehér
Flo-911 Fehér
16 700 Ft

Flo-911 Fehér

Felhasznált anyag:
Felsőrész: bőr
Bélés és fedőtalpbélés: bevonatos bőr, textil
Járótalp: egyéb anyag

A SALUS szupinált gyerekcipő ortopéd orvosok és gyógytornászok ajánlása által lett kifejlesztve, mely számos innovácót, és 30 év klinikai háttérének tapasztalatát hordozza magában.

Bőr, szupinált gyermeklábbeli, amely tartós viseletre alkalmas.
Ajánlott gyermek ortopédiai eltérések megelőzésére: lúdtalp, lábtengely eltérésekből adódó boka-térd-csípő-gerinc betegségek.

Természetes anyaghasználat
A SALUS gyerekcipők csakis természetes, valódi bőrből készülnek. A valódi bőr természetes tulajdonsága lehetővé teszi a nedvesség elvezetését, megelőzve a bőrirritációt, természetes pórusain keresztül biztosítja a megfelelő szellőzést.


Biztonság és komfort
A Salus szupinált gyerekcipő biztonságát a megerősített kéregnek köszönheti, amely megadja a gyerekcipő szükséges stabilitást. A döntött sarok megelőzi a szalagok, nyúlását, a hosszanti lábboltozat süllyedését és segíti a növésben lévő láb egészséges fejlődését. A speciális puhított talpnak köszönhetően a SALUS szupinált gyerekcipő magas lépéskomfortot biztosít a lábaknak. A nagy gondossággal kialakított puha gallér pedig komfortosság teszi a viselést.


Egészséges fejlődés és megelőzés
Figyelmeztető, ha a boka láthatóan befelé dől. A szakszerűen kialakított cipő - úgynevezett  Salus szupináló sarokkal - a lábszár középvonalában tartja a sarkat és a bokát, és megelőzi a belső boka bedőlését.
A szupináció lényege: A legalább 5mm-es különbséggel kialakított gyerekcipő belső döntött sarkának köszönhetően a sarokcsont-boka-lábtengely megfelelően korrigálódik. A döntött sarok megelőzi a szalagok deformációját, a hosszanti lábboltozat süllyedését, és segíti a növésben lévő láb megfelelő tartását. A Salus szupináló cipő sarka belső oldalon magasabb, ék alakú, így alátámasztja a láb sarokrészének belső tartását. A rugalmas talp pedig követi a láb lépéskor kívánatos átgördülését.


Orvosi háttér
A SALUS szupinált gyerekcipő javasolt: gyermek és felnőttkori ortopédiai eltérések megelőzésére, valamint minden bedőlő bokát eredményező veleszületett vagy szerzett állapotokban és betegségekben.

 

In stock
Limitált kiadás!
16 700 Ft
Info
Article No.:
Flo-911_lany_feher
Opinions
Be the first to review this product!